MENY
Stavanger og Sandnes

TAKE AWAY MENY

Ring oss for å bestille Take-Away
Stavanger: 51 89 31 00
Sandnes: 51 66 68 00

OBS! Dersom du har noen form for matallergi, vennligst se vår tabell over allergener her.

Lunsjretter
OBS! Dersom du har noen form for matallergi, vennligst se vår tabell over allergener her

11. TANDOORI KOMBI TALLERKEN Kr 189,-
Møre stykker av kyllingfilet marinert i yoghurt og ulike krydder. Stekt i tandoori ovn med krydret løk og paprika. Pyntet med koriander. Serveres med tandoori saus, ris, salt dressing og vanlig Nan brød.
Pieces of chicken fillet marinated in yogurt and spices. Grilled in tandoori oven. Served with tandoori sauce, rice, salad, sour cream and plain nan bread.

12. CHICKEN TIKKA MASALA Kr 169,-
Stykker av kyllingfilet tilberedt i krydret masala saus med løk, paprika, fersk koriander og ingefær. Serveres med ris, salat og raita.
Boneless pieces of chicken fillet prepared in masala sauce with onions, capsicum, fresh coriander and ginger. Served with rice, salad and raita.

13. BEEF DO PIAZA Kr 169,-
Biff tilberedt i kokossaus med løk. Pyntes med koriander. Serveres med ris, salat og raita.
Beef cooked in coconut sauce with onion. Served with rice, salad and raita.

14. CHICKEN MAKHNI MASALA Kr 169,-
Møre stykker av kyllingfilet tilberedt i en spesiell saus laget av ferske tomater, malte cashewnøtter, fløte og urter. Serveres med ris, salat og raita.
Tender pieces of chicken fillet cooked in a special sauce made from fresh tomatoes, ground cashews, cream and herbs. Served with rice, salad and raita.

VEGETAR
16. DAL MAKHNI Kr 169,-
Kombinasjon av linser tilberedt i fløtesaus med hvitløk, ingefær og koriander. Serves med ris, salat og raita.
Combination of lentils cooked in cream sauce with garlic, ginger and coriander. Served with rice, salad and raita.

Forrett
HVA ER TANDOOR?
Tandoor er en leirovn som benyttes til tilberedelse av kjøtt, og til å bake brød som Naan.
Tandoor is a clay oven used for preparation of meat and to bake bread like NAAN.

HVA ER RAITA?
Raita er yoghurt med hakket agurk, løk, tomat og fersk koriander. Lett krydret.
Raita is yoghurt mixed with fresh cucumber, onions, tomatoes and fresh coriander. Lightly spiced.

1. CHICKEN PAKORA Kr 109,-
Kyllingbiter marinert i kikertmel, sesamfrø, egg og lime juice.
Chicken pieces marinated in chickpea flour, sesame seeds, eggs and lime juice.

2. TAWA JHINGA Kr 129,-
Stekte reker med hvitløk, paprika, løk og fersk koriander.
Shrimps prepared with garlic, capsicum, onions and fresh coriander.

3. VEGETABLE PAKORA Kr 109,-
Blanding av grønnsaker innbakt i en mariande av kikertmel og krydder.
A combination of vegetables prepared with gram flour and spices.

5. JAI HIND MIX PLATTER Kr 189,-
En herlig blanding av indiske godbiter. Denne forretten er beregnet til 2 personer.
A wonderful mix of Indian treats. This appetizer is intended for 2 persons.

Tandoori Spesialiteter
21. MIX TANDOORI Kr 279,-
Kyllingfilet, biff, kongereker og lam. Marinert i ulike krydder og urter. Grilles i tandoori ovn. Serveres med ris, salat, saus og dressing.
Chicken fillet, beef, king prawns and lamb. Marinated in various spices and herbs. Grilled in tandoori oven. Served with rice, salad, sauce and dressing.

22. BOTTI TIKKA Kr 259,-
Møre stykker av kyllingfilet marinert i yoghurt og tandoori krydder. Grilles i tandoori ovn med krydret løk og paprika. Pyntet med fersk koriander. Serveres med ris, salat, saus og dressing.
Tender pieces of chicken fillet marinated in yogurt and tandoori spices. Grilled in tandoori oven with spicy onions and peppers. Garnished with fresh coriander. Served with rice, salad, sauce and dressing.

23. GARLIC TIKKA Kr 265,-
Stykker av kyllingfilet marinert i hvitløk, koriander, krydder og urter. Serveres med ris, salat, saus og dressing.
Pieces of chicken fillet marinated in garlic, coriander, spices and herbs. Served with rice, salad, sauce and dressing.

 Chefs Utvalg
31. CHICKEN TIKKA MASALA Kr 249,-
Kyllingfilet tilberedt i en hjemmelaget krydret masala-saus med løk, paprika, koriander og fersk ingefær. Serveres med ris.
Chicken fillet cooked in a homemade spicy masala sauce with onions, peppers, coriander and fresh ginger. Served with rice.

32. BUTTER MASALA Kr 249,-
Kyllingfilet eller lam tilberedt i en meget spesiell saus av tomater, kremfløte, malte cashewnøtter og koriander. Serveres med ris.
Chicken fillet or lamb cooked in a very special sauce of tomatoes, cream, ground cashews and coriander. Served with rice.

33. MUGLAI GOSHT Kr 249,-
Kyllingfilet tilberedt med en rik saus av vin, kokos, løk, kremfløte, malte cashewnøtter og koriander. Serveres med ris.
Chicken fillet cooked with a rich sauce of wine, coconut, onions, cream, ground cashews and coriander. Served with rice.

34. JALFREZI RANGIN Kr 249,-
Kyllingfilet, biff eller lam tilberedt i en spesiell krydret saus med løk, paprika, tomater. Gratinert med friterte poteter, koriander og ingefær. Serveres med ris.
Chicken fillet, beef or lamb cooked in a special spicy sauce with onions, peppers, tomatoes. Gratinated with fried potatoes, coriander and ginger. Served with rice.

35. SAAG GOSHT Kr 249,-
Kyllingfilet tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Serveres med ris.
Chicken fillet cooked with spinach, garlic, herbs and spices. Served with rice.

36. ROGAN JOSH Kr 249,-
Kyllingfilet eller lam tilberedt i curry med koriander og ingefær. Serveres med ris.
Chicken fillet or lamb cooked in curry with coriander and ginger. Served with rice.

37. MANGO CURRY Kr 249,-
Kyllingfilet, biff eller lam tilberedt i en meget spesiell saus av mango, tomater, kremfløte, malte cashewnøtter og koriander. Serveres med ris.
Chicken fillet, beef or lamb cooked in a very special sauce of mango, tomatoes, cream, ground cashews and coriander. Served with rice.

38. CORMA Kr 249,-
Kyllingfilet eller lam tilberedt i en meget spesiell saus av kremfløte og malte cashewnøtter. Serveres med ris.
Chicken fillet or lamb cooked in a very special sauce of cream and ground cashews. Served with rice.

Tradisjonelle Sterke Retter
41. MADRAS HOT POT Kr 249,-
VELDIG STERK – EXTRA HOT!
Kombinasjon av kyllingfilet, kongereker og biff tilberedt sammen med løk, ingefær, tomater og chilisaus. Serveres med ris.
Combination of chicken fillet, king prawns and beef cooked together with onion, ginger, tomatoes and chilli sauce. Extra Hot. Served with rice.

42. VINDALOO Kr 249,-
VELDIG STERK – EXTRA HOT!
Biff, lam eller kyllingfilet i en svært sterk saus laget etter en tradisjonell sør indisk oppskrift. Meget sterkt krydret. Serveres med ris.
Beef, lamb or chicken fillet in a strong sauce made after a traditional South Indian recipe. Extra hot. Served with rice.

Biryani
61. CHOICE OF BIRYANIKr 229,-
Basmatiris kokt sammen med enten lam /kyllingfilet /reker eller grønnsaker. Pyntet med cashewnøtter og koriander.
Basmati rice cooked with meat or vegetables. Choice of Lamb/Chicken/Beef/Prawns or vegetables. Garnished with chashewnuts and coriander.

Sjømat
62. JHINGA MASALA Kr 249,-
Kongereker i en eksotisk kremet kokossaus med løk, paprika og koriander. Serveres med ris.
King prawns in an exotic creamy coconut sauce with onions, peppers and coriander. Served with rice.

Vegetar
VEGETAR
71. PANEER MASALA Kr 209,-
Hjemmelaget ost tilberedt med løk, hvitløk, tomater,paprika og krydder.
Homemade cheese prepared with onions, garlic, capsicum and spices.

VEGETAR
72. PALAK PANEER Kr 209,-
Hjemmelaget ost tilberedt med spinat, hvitløk og urter. Serveres med ris.
Homemade cheese prepared with spinach, garlic and spices. Served with rice.

VEGETAR
73. PANEER MAKHNI Kr 209,-
Hjemmelaget ost tilberedt i en saus laget av tomater, krem, malte cashewnøtter, hvitløk, urter og krydder. Serveres med ris.
Homemade cheese cooked in sauce made from tomatoes, cream, ground cashews, garlic, herbs and spices. Served with rice.

VEGETAR
74. ALOO CHANNA MASALA Kr 209,-
Kikerter og poteter stekt i panne med løk, tomater, koriander og krydder. Serveres med ris.
Chickpeas and potatoes cooked with onion, tomatoes, coriander and spices. Served with rice.

VEGETAR
75. DAL MAKHNI Kr 209,-
Linser tilberedt i en aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.
Lentils cooked in aromatic creamsauce with garlic and ginger.

Barnemeny
50. TANDOORI KYLLING TIKKA Kr 115,-
Saftig kyllingfilet marinert og grillet i tandoori. Serveres med Nanbrød, ris og fløtesaus med malte nøtter. Sausen serveres separat.
Juicy chicken fillet marinated and grilled in tandoori. Served with Nan bread, rice and cream sauce with ground nuts. The sauce is served separately.

Tilbehør
80. KHEERA RAITA Kr 49,-
Yoghurt med hakket agurk, tomat og løk. Lett krydret.
Yogurt with chopped cucumber, tomato and onion. Lightly seasoned.

81. MIX GREEN SALAT Kr 69,-
Husets ferske grønnsaker og hjemmelaget paneer.
The house’s fresh vegetables and homemade paneer.

82. ONION CHILI SALAD Kr 49,-
Løk, chili salat.
Onion chili salad.

83. PAPADOMS Kr 12,-

84. MANGO CHUTNEY Kr 29,-

85. MIXED PICKLES Kr 29,-

86. MINT SAUS Kr 29,-

87. TANDOORI SAUS Kr 45,-
Tandoori saus/Tandoori sauce

Ris
90. BASMATI RICE Kr 40,-
91. JEERA PULAO RICE Kr 45,-

Nanbrød
101. PLAIN NAAN Kr 39,-
Naan – Gjæret hvetebrød.
Naan – Fermented wheat bread.

103. PANEER NAAN Kr 55,-
Naan fylt med krydret paneer og koriander.
Naan stuffed with spiced cheese and fresh coriander.

104. LAHSUNI NAAN Kr 49,-
Naan fylt med fersk hvitløk, poteter og fersk koriander.
Naan stuffed with fresh garlic, potatoes and fresh coriander.

105. PESHWARI NAAN Kr 55,-
Naan fylt med tørket frukt og nøtter. Bakt i tandoori ovn.
Naan filled with dried fruits and nuts. Baked in tandoori oven.